Holidaysuites.nl

Op fietsvakantie in Limburg

 

Fietsvakantie zonder zorgen

Ben je het beu om altijd die vervelende fietsendrager te moeten installeren op de auto? Maar is het toch tijd voor een actieve en avontuurlijke vakantie met uitgebreide fietstochten in het fietsparadijs Limburg? Je kan bij Holiday Suites heel gemakkelijk een fiets huren voor 1 of meerdere dagen. Plan je fietstrip en beleef, voel en zie de mooiste landschappen van de provincie Limburg in alle comfort met het volledige gezin! Klaar voor je vakantie in Limburg?

Ontdek de mooiste fietsroutes

Ben je snel de weg kwijt? Geen probleem! Met de fietskaart van in en rond Limburg kom je zeker op de geplande route terecht. Deze kaart is uitgerust met het volledige fietsroutenetwerk en alle mogelijke fietsknooppunten in de natuur van Limburg met 10 uitgestippelde fietsroutes inbegrepen.

Citytrip op een originele manier

Ontdek de Limburgse gemeente op een toffe manier met de fotozoektocht(en) van FotoGroep Houthalen. Er zijn 4 gemeentelijke fiets-fotozoektochten gebundeld in 1 brochure. Je kan kiezen tussen de fietsroutes van 13, 14, 15 en 17 km lang. Deze routes zijn makkelijk te vinden op de lokale fietskaart en staan ook gemarkeerd langs de route zelf. Wat houdt deze zoektocht precies in? Ga op zoek naar de speciale plaatsen waar deze foto’s zijn genomen, leer meer over de monumenten en ontdek alle prachtige hoekjes van Houthalen-Helchteren waar je normaal niet zou komen. Nog een extraatje? Als je de 4 fotozoektochten kan voltooien en ons de antwoorden op tijd kan bezorgen, maak je kans op een unieke ‘Altijd Limburgcheque’.

Meer info vind je op de site van Toerisme Houthalen-Helchteren.

Fietsen door het water

In Limburg staat je een bijzondere ervaring te wachten! Je kan namelijk dwars door de vijvers van De Wijers fietsen, het water ligt zo dichtbij dat je het zelf kan ruiken en voelen. Je vindt deze unieke beleving niet zo heel ver van het domein, namelijk Hengelhoef, waarop we gelegen zijn.

Vakantieappartementen in Limburg

Holiday Suites biedt een vakantie aan in Houthalen-Helchteren met een unieke vakantiewoning en vele prachtige fietsroutes. Er zijn volledig uitgeruste fietsen ter plaatse aanwezig. En nee niet de universele tour fiets die je zou verwachten! Er is keuze tussen kinder-, dames- en herenfietsen met een optie kinderzitje. Perfect voor de volledige familie. Deze fietsen mogen gedurende het volledige verblijf gebruikt worden. Het enige wat je nog hoeft te doen is GENIETEN. Bij aankomst liggen de fietssleutels al te wachten op jou in het geboekte appartement.

Klinkt dit iets voor jou? Boek dan snel je verblijf!

 
 

Lees ook onze andere artikels: